Recept Grilovaný vepřový bůček (BBQ)

manek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Hořčici smícháme s křenem, citronovou šťávou, olejem, solí a pepřem. Plátky masa potřeme marinádou a necháme odležet alespoň 2 hodiny, nejlépe přes noc. Grilujeme z každé strany asi 5 minut, potom potřeme pivem a grilujeme ještě asi 4 minuty z každé strany, až je maso na povrchu křupavé. Jako přílohu můžeme podávat Polpette z brambor a sýra. (čerpáno z katalogu Campingaz 2005)

Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku

Nahlásit recept

  • 16118x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 8 plátků prorostlého bůčku (může být i prorostlá krkovice)
  • 3 lžíce středně ostré hořčice
  • 1 lžička nastrouhaného křenu
  • šťáva z 1/2 citronu
  • 1 lžíce sójového oleje (ještě jsem neviděl, snad stačí olivový...)
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • 1/8 světlého 10°piva.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Grilovaný vepřový bůček (BBQ)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Štika na smetaně Štika na smetaně
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Rebarborový crumble Rebarborový crumble

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz