Recept Grilovaná holoubata

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vykuchaná, očištěná a omytá holoubata osušíme, po délce rozpůlíme, zploštíme, osolíme, opepříme. Srovnáme je do misky a zalijeme olejem smíchaným s citrónovou šťávou. Na 2 hodiny je dáme odležet, poté je necháme okapat. Každou porci obalíme tenkými plátky slaniny a grilujeme. Ke grilování použijeme zbylou šťávu, kterou holoubata potíráme. Čerpáno z Praktických receptů mistra kuchaře (1/1998).

Recept je z kategorií: Jiný kur

Nahlásit recept

  • 01.03.07 vloženo
  • 4373x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 holoubata
  • 3 PL oleje
  • 3 PL citrónové šťávy
  • 60 g slaniny
  • mletý pepř
  • sůl.

Doporučená příloha

  • dušený špenát, vařené brambory maštěné máslem

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Grilovaná holoubata

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Tiramisu z mascarpone

Nejlepší recepty

Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Květáková polévka Květáková polévka
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz