Recept Grilovaná holoubata

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vykuchaná, očištěná a omytá holoubata osušíme, po délce rozpůlíme, zploštíme, osolíme, opepříme. Srovnáme je do misky a zalijeme olejem smíchaným s citrónovou šťávou. Na 2 hodiny je dáme odležet, poté je necháme okapat. Každou porci obalíme tenkými plátky slaniny a grilujeme. Ke grilování použijeme zbylou šťávu, kterou holoubata potíráme. Čerpáno z Praktických receptů mistra kuchaře (1/1998).

Recept je z kategorií: Jiný kur

Nahlásit recept

  • 01.03.07 vloženo
  • 4980x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 holoubata
  • 3 PL oleje
  • 3 PL citrónové šťávy
  • 60 g slaniny
  • mletý pepř
  • sůl.

Doporučená příloha

  • dušený špenát, vařené brambory maštěné máslem

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Grilovaná holoubata

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Tatranské kuře Tatranské kuře
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz