Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vykuchaná, očištěná a omytá holoubata osušíme, po délce rozpůlíme, zploštíme, osolíme, opepříme. Srovnáme je do misky a zalijeme olejem smíchaným s citrónovou šťávou. Na 2 hodiny je dáme odležet, poté je necháme okapat. Každou porci obalíme tenkými plátky slaniny a grilujeme. Ke grilování použijeme zbylou šťávu, kterou holoubata potíráme. Čerpáno z Praktických receptů mistra kuchaře (1/1998).
Recept je z kategorií: Jiný kur
dušený špenát, vařené brambory maštěné máslem
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Grilovaná holoubata