Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Autor : Ivana KoneÄnĂĄ Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
http://www.greslak.estranky.cz/ Na těchto stránkách najdete více informací k tomuto dosud méně známému zvířeti.
Grešlaka spolu s neloupanou cibulí a kuličkami pepře uvaříme doměkka. Vývar použijeme na polévku. Vychladlé maso vykostíme a nakrájíme na malé kousky. Makaróny uvaříme podle návodu na sáčku. Do vymaštěného pekáčku uložíme vrstvu makarónů, vrstvu nasekaného masa a vše opakujeme do spotřebování surovin. Poslední vrstvu tvoří makaróny. Vejce rozšleháme s rozpuštěným tukem a mlékem, osolíme, opepříme a zalijeme makaróny. V dobře vyhřáté troubě zapékáme přibližně hodinu. Povrch posypeme jemně sekanou petrželkou.
Recept je z kategorií: Zvěřina
zeleninový salát
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Grešlak zapečený v makarónech
2 příspěvky 5.4.14 14:58
Výborný recept. Vyzkoušeli jsme, grešlak a makarony, to jde k sobě! Opravdový labužnický zážitek!
Myslel som, že niekto pochopil komentár už k prvému receptu…
4813 příspěvků 29.9.09 07:40
Snažila jsem se také dopátrat o jaké jde zvíře. Našla jsem dokonce stránky chovatelů.
O (údajném) latinském pojmenování Onbovinux aqualis Google také nic nevěděl.
vítej v klubu, nikdo neměl v tomto směru bohatší roiče, než já
A.
2452 příspěvků 29.9.09 03:35
Jsem ráda, že se to vysvětlilo - a omlouvám se za dlouhé vedení. Opravdu by mě nenapadlo, že sem dá někdo recepty na něco, co neexistuje.
1437 příspěvků 28.9.09 18:19
som presvedčená, že grešlak na akýkoľvek spôsob musí byť delikatesa a - okrem toho - väčšine ľudí by nemal narušiť trávenie a nepriberá sa od neho! Zaujímavá môže byť aj kožušina, napríklad zo safírovej variety, hoci ja osobne by som si vybrala asi radšej zelenú.
to máš, zdechlinko, pravdu, ale nemůžeš sníst, co se nenarodilo
Pusu a dobrou
Alis
Mně osobně připomíná krysu, ale je fakt, že v hlodavcích se moc nevyznám. Myslím, že pro mne spadá do kategorie: „v nebezpečí smrti hladem se dá sníst cokoliv“
.
grešlaka choval už Jára Cimrmann, to jste nevěděli???????
Hezký večer všem
Alis
2452 příspěvků 28.9.09 03:40
Odkaz byl u minulého receptu, je to prý něco mezi nutrií a bobrem, docela se mi z toho neudělalo volno…
14 příspěvků 28.9.09 03:18
Co je proboha grešlak paní Ivano?