Recept Gratinovaný tuňák
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Rozdelte rybu do ctyr misek spolu s plátky vajec a kousky chrestu. Osolte a opeprete. Zalejte holandskou omáckou a pecte v troube vyhráté na 250 st. C asi 10 minut az je povrch zlatový. Podávejte s citronem a opecenými toasty. Tip: Dá se podávat i jako hlavní jídlo s hráskem poduseným na másle a gratinovanou bramborovou kasí.
Recept je z kategorií: Ryby
- 29.06.07 vloženo
- 8792x zobrazeno
Čas přípravy
- 50 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 250 g holandské omácky (i z konzervy)
- 1 konzerva tunáka (250 g)
- 4 vejce, uvarená na tvrdo, nakrájená na plátky
- 1 konzerva chrestu (400 g)
- sul
- pepr
- 1 citron
Doporučená příloha
Uvedena v receptu.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Gratinovaný tuňák
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Gratinovaný tuňák
1254 příspěvků 25.1.09 03:43
361 příspěvků 25.1.09 03:43
A hostitel hrdě oznámí společnosti : tyto konzervy otevírala moje žena vlastnoručně sama. Pozdrav.
1254 příspěvků 25.1.09 03:43
je to jednoduché, ale někdy je člověk línější , nemá čas nebo nemá co potřebuje
Mám vyzkoušenou Amoru i Knorr v krabičče a jsou chutné.
Ale u nás taky upřednostňujeme vše domácí.
4812 příspěvků 25.1.09 03:43
sliny se mi sbíhají.
Jenom prosím, ne holandskou omáčku z konzervy.
Udělat ji je velice jednoduché .