Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rybí filety srolujte kuzí dovnitr. Dejte je do kastrolu spolu s vínem a solí a duste je pod poklickou ca. 5 minut. Vyjmete je, dejte je do pekáce, tekutinu uschovejte a posypte je krevetami. Zampiony nakrájejte na plátky a orestujte je na másle. Pridejte k nim smetanu, uschovanou tekutinu z dusení ryb a posypte je moukou. Povarte, ochutte solí a peprem a rozdelte na rybu v pekáci. Povrch posypte sýrem a strouhankou, máslo nakrájejte na malé kousky a pokladte jimi povrch. Gratinujte v horní cásti trouby vyhráté na 225 st. C 15 minut az je povrch zlatý. Ozdobte krevetami.
Recept je z kategorií: Ryby
Bageta
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Gratinované rybí plátky
Zajímavá „zapejkačka“, díky:)