Recept Gazpacho II

pepicek Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Gazpacho II

Postup

1. Z veky odkrojíme 1/4 a zbytek rozdrobíme do misky a pokapeme olivovým olejem. Přidáme utřený česnek. Posypeme kmínem, promícháme a asi 30 min. necháme odpočinout 2. Mezitim spaříme a oloupeme rajčata. 1/2 rajčat pokrájíme nadrobno, zbytek nahrubo. 3. Oloupeme okurku, papriku očistíme a omyjeme. 1/3 nakrájíme na kostičky, zbytek na větší kusy. 4. Nahrubo nakrájenou zeleninu i s chlebem roz­mixujeme, poté prolisujeme sítem. Zalijeme 250 ml vody, ochutíme solí a octem. Nejméně na 1 hod. vložíme do chladničky. 5. Zbylou veku nakrájíme na kostičky a dáme do misky.

Recept je z kategorií: Studené polévky

Nahlásit recept

  • 21.03.02 vloženo
  • 9949x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 200 g veky
  • 100 ml olivového oleje
  • 4 stroužky česneku
  • špetka kmínu
  • 750 g rajčat
  • 1 okurka
  • 1 zelená paprika
  • sůl
  • 2 lžíce červeného vinného octa

Doporučená příloha

  • Gazpacho podáváme se zeleninou a bílým pečivem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Gazpacho II

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Linecké slepovací cukroví

Nejlepší recepty

Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Štika na smetaně Štika na smetaně
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz