Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Bento Korejská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Take jednoduche klasicke jedlo nam podobne servirovali ako keby to bola najdrahsia pochutka a ja ich mam rad klasicke nase, ale aj tieto korejske Gamja Jeon servirovane s ochutenou sojovou omackou (cho ganjang) mi pripomenuli placky mojej babky pecene na platni na sporaku. Takze zemiakove placky s jarnou cibulkou cervenou paprikou, chilli a hribami. 1-Zemiaky postruhame podla chute mi sme dali pomerne na hrubo.Posolili a nechali pustit vodu.Cez sitko sme vodu zliali a este aj vytlacili. Papriku na krajali na drobne kocky tak isto aj hriby, jarnu cibulku a cesnaka a chilli na velmi jemno. 2-Vsetky suroviny sme zmiesali pridali vajicko a pridali kukuricnej muky par lyzic ( podla potreby aka je zmes ) a ochutili solou a korenim.Zmes sme poriadne premiesali. 3-Piekol som v malych pekacikoch len s osprejovanym povrchom v podstate na polosucho. 4-Placky sme nakrajali na 4 kusky aby sa dali lahko nabrat palickami .Servirovali sme so Cho ganjang omackou a este som si pridal aj Korejsku Gochujang chillli omacky a vsetko ozdobili sezamovymi semienkami.
Recept je z kategorií: Bramborová jídla Zeleninová jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
5.12.10 04:04
Bento jak čtu „bramborové placky“ nemohu odolat Jarní cibulka nahrazena smaženou a pár
posledních surovin opomenuto, přidán česnek, zdálo se mi málo. Salát
z kysaného zelí s paprikovými floky laděn do pikantna. Pekla jsem pomalu
na pánvičce vystlané pečícím papírem máznutým sádlem. Bašta ohromná,
díky za inspiraci
Vlastním hůlky, /památka na báječnou restauraci ve Vodičkově ulici
v Praze/ nebyly použity, nemohla jsem najít bryndáčky, snad
příště
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Korejské bramborové placky Gamja Jeon
Bento jak čtu „bramborové placky“ nemohu odolat
Jarní cibulka nahrazena smaženou a pár
posledních surovin opomenuto, přidán česnek, zdálo se mi málo. Salát
z kysaného zelí s paprikovými floky laděn do pikantna. Pekla jsem pomalu
na pánvičce vystlané pečícím papírem máznutým sádlem. Bašta ohromná,
díky za inspiraci 

Vlastním hůlky, /památka na báječnou restauraci ve Vodičkově ulici v Praze/ nebyly použity, nemohla jsem najít bryndáčky, snad příště