Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Artyčoky zbavíme vnějších listů, zbývající do poloviny odřízneme, stonek ulomíme. Artyčoky rozdělíme na kolečka a okamžitě je vložíme do vody s citronovou šťávou. 2. Oloupanou cíbuli nakrájíme nadrobno a na oleji a másle necháme zesklovatět. Přidáme okapané artyčoky a lehce je osmahneme. Přilijeme vývar, osolíme a opepříme, přikryté dusíme asi 10 min. 3. Těstoviny uvaříme v osolené vodě, slijeme a necháme okapat. Bazalku omyjeme, lístky natrháme, najemno nasekáme a přidáme k zelenině. 4. Na pánvi smícháme fusilli s artyčoky a ještě chvíli necháme táhnout. Přidáme polovinu sýra. Upravíme na talíře a podáváme se zbylým parmazánem.
Recept je z kategorií: Těstoviny
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Fusilli s artyčoky