Recept Frankfurtská hovězí pečeně

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso očistíme vlhkou utěrkou, odstaníme tuk a blánu. Potom ho prošpikujeme kousky párku, osolíme, opaprikujeme, potřeme jemně utřeným česnekem a zaprášíme moukou. Na oleji rozškvaříme slaninu, přidáme drobně nakrájenou cibuli a maso na tomto základu ze všech stran osmahneme. Potom podlijeme horkým vývarem z masoxu nebou vodou a zakryté pečeme doměkka. Během pečení maso podléváme a obracíme. Měkké maso naporcujeme, šťávu dochutíme solí a paprikou.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 03.09.04 vloženo
  • 16862x zobrazeno

Ingredience

  • 30g slaniny
  • 2 stroužky česneku
  • paprika sladká
  • 2 lžíce oleje
  • sůl
  • 1 cibule
  • hladká mouka
  • 1 párek
  • 500g hovězí kýty

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Frankfurtská hovězí pečeně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Vánoční likér

Nejlepší recepty

Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz