Recept Frankfurtská hovězí pečeně

Tresinka Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso očistíme vlhkou utěrkou, odstaníme tuk a blánu. Potom ho prošpikujeme kousky párku, osolíme, opaprikujeme, potřeme jemně utřeným česnekem a zaprášíme moukou. Na oleji rozškvaříme slaninu, přidáme drobně nakrájenou cibuli a maso na tomto základu ze všech stran osmahneme. Potom podlijeme horkým vývarem z masoxu nebou vodou a zakryté pečeme doměkka. Během pečení maso podléváme a obracíme. Měkké maso naporcujeme, šťávu dochutíme solí a paprikou.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 03.09.04 vloženo
  • 23495x zobrazeno

Ingredience

  • 30g slaniny
  • 2 stroužky česneku
  • paprika sladká
  • 2 lžíce oleje
  • sůl
  • 1 cibule
  • hladká mouka
  • 1 párek
  • 500g hovězí kýty

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Frankfurtská hovězí pečeně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Houbová smaženice Houbová smaženice

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz