Recept Frankfurtská hovězí pečeně
Tresinka Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Maso očistíme vlhkou utěrkou, odstaníme tuk a blánu. Potom ho prošpikujeme kousky párku, osolíme, opaprikujeme, potřeme jemně utřeným česnekem a zaprášíme moukou. Na oleji rozškvaříme slaninu, přidáme drobně nakrájenou cibuli a maso na tomto základu ze všech stran osmahneme. Potom podlijeme horkým vývarem z masoxu nebou vodou a zakryté pečeme doměkka. Během pečení maso podléváme a obracíme. Měkké maso naporcujeme, šťávu dochutíme solí a paprikou.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
- 03.09.04 vloženo
- 23495x zobrazeno
Ingredience
- 30g slaniny
- 2 stroužky česneku
- paprika sladká
- 2 lžíce oleje
- sůl
- 1 cibule
- hladká mouka
- 1 párek
- 500g hovězí kýty
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Frankfurtská hovězí pečeně
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Frankfurtská hovězí pečeně