Recept Francouzský zeleninový nákyp
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Baklažány zbavíme slupky, pokrájíme na malé plátky a spaříme vřelou vodou. Rajčata oloupeme a nakrájíme na kostky, okurky bez slupky pokrájíme také na kostky. Vše spolu promícháme, osolíme a opepříme. Na oleji zpěmme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme utřený česnek, nasekanou petrželovou nať a bobkový list. Zeleninu promícháme a udusíme dopoloměkka. Podušenou směs dáI me do zapékací misky, posypeme strouhaném sýrem a v troubě upečeme dozlatova.
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
- 04.01.05 vloženo
- 4861x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 3-4 baklažány
- 1 zelená okurka
- 5-6 rajčat
- 40 g jemného oleje
- 1 cibule
- sůl
- mletý pepř
- 1 stroužek česneku
- 1 bobkový list
- petrželová nať
- tvrdý sýr na strouhání (nejlepší je parmezán).
Doporučená příloha
černý chléb, tmavá bagetu.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Francouzský zeleninový nákyp
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Francouzský zeleninový nákyp