Recept Francouzské kuře

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, tymián, celerovou a petrželovou nať, zalejeme vínem a dusíme. Když je maso téměř hotové, vložíme do šťávy plátky rajčat a žampionů a dusíme doměkka. Nakonec vyjmeme petrželovou a celerovou nať.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso

Nahlásit recept

  • 8512x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 1 kuře
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžičky tymiánu
  • 1 snítka celerové natě
  • 1/4 l bílého vína
  • 5 rajčat
  • 150g čerstvých nebo sterilovaných žampionů
  • olej

Doporučená příloha

  • Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Francouzské kuře

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Jahodový pohár Jahodový pohár

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz