Recept Francouzská kaštanová zavařenina
babi Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Oloupat kaštany "příprava kašanů":https://www.labuznik.cz/recipe.php?ID=7172 . Zalít je vodou tak, aby byly potopené. Přivéct je do varu a vařit je 40min. Slít je a propasírovat přes síto. Zvážit je a přidat tolik cukru, kolik je pyré. Vložit pyré do kastrolu s 6 lžícemi vody na každé kg pyré a přidat 2 tobolky vanilky. Za stálého míchání velice pomalinku pyré vařit. Zavařenina je hotová, když se při míchání odděluje ode dna. Vyjmout tobolky vanilky (mohou se umýt, usušit a vložit do krystalového cukru), a pyré vložit do čistých skleniček s patentním uzávěrem.
Recept je z kategorií: Konzervace
- 04.12.04 vloženo
- 5845x zobrazeno
Ingredience
- 2kg jedlých kaštanů
- tolik cukru kolik váží kaštanové pyré
- 1dl=6lžic vody na 1 kg kaštanového pyré
- 2 tobolky vanilky
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Francouzská kaštanová zavařenina
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Francouzská kaštanová zavařenina
15 příspěvků 25.1.09 03:43
babi, sterilizuje sa to este, alebo horuce sa to da do poharou a teplotou sa to samo zasterilizuje?
ak sterilizovat, kolko a pri akej teplote? dakujem