Recept Francouzská jarní polévka

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na rozehřátém másle necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme oprané natrhané listy salátu a pórku. Podlijeme, přidáme pepř. Dusíme pět minut, poté dolijeme vodou, aby zelenina byla potopená a vaříme do měkka. Vytvoříme si bílou omáčku (máslová jíška, mléko) a podle potřeby s ní polévku zahustíme. Dochutíme solí a pepřem. Francouzská jarní polévka je chutná, zdravá a snadná na přípravu. Dobrou chuť

Recept je z kategorií: Polévky

Nahlásit recept

  • 10.03.04 vloženo
  • 7215x zobrazeno

Čas přípravy

  • max.30 min

Ingredience

  • listy salátu nebo pekingského zelí
  • celý pórek
  • 1/3 l mléka
  • 1 šalotka nebo svazek jarních cibulek
  • máslo
  • černý pepř celý
  • sůl
  • bílá omáčka (bešamel)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Francouzská jarní polévka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Staročeské kotlety Staročeské kotlety

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz