Recept Francouzská estragonová omáčka ke kuřeti

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rozehřát máslo v malém kastrolku. Přidat estragon, hořčici, citronovou šťávu a brandy. Přivést do varu, stáhnout teplotu a dusit nepřikryté po 2 min. Postupně přidávat smetanu, a zahřát, ale už nevařit.

Recept je z kategorií: Omáčky

Nahlásit recept

  • 01.05.02 vloženo
  • 13832x zobrazeno

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 30 g másla
  • 1 česnek rozdrcený
  • 2 lžíce čerstvého estragonu (pelyněk kozalec) posekaného
  • 1 lžička francouzské hořčice
  • 1 lžička citronové šťávy
  • 1/3 hrnku brandy
  • 1/2 hrnku smetany

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Francouzská estragonová omáčka ke kuřeti

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz