Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Alis Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Všechny druhy masa umeleme i s cibulí, do mleté směsi přidáme vejce, sůl, pepř, oregano a dokonale promísíme. Tvoříme
malé karbanátečky (zploštělé kuličky), které obalujeme v mouce a
osmažíme na troše oleje. Odstavíme.
Zeleninu nakrájíme na drobno a v jiném kastrolu na másle osmahneme.
Přidáme polpety (karbanátečky), víno, trochu vývaru a bazalku a dusíme v mírném
teple asi ¾ hodinky. Pak polpety vyjmeme, šťávu rozmixujeme nebo
propasírujeme a polpety vložíme zpět.
Servírujeme s konvičkou citrónové šťávy, každý dle své chuti okyselí (nebo neokyselí).
Recept je z kategorií: Mleté maso
široké nudle, jemné noky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění