Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Louis Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Tradiční Alsaský slaný koláč podávaný v pivnicích
Na másle zpěňte cibuli, odstavte, smíchejte se smetanou osolte a přidejte strouhaný muškátový ořech. Na drobné kostičky nařežte uzený bůček a pánvi mírně osmažte. Těsto rozvalte na slabou placku aby zakryla celý plech. Rozprostřete na tento těsto, rozprostřete smetanu smíchanou s cibuli a okořeněnou, potřete olejem a posypte kosičkami osmaženého uzené bůčku. Pečte v předehřáté troubě 250° Celsia po dobu 10 minut! Podávejte hodně teplý!
Recept je z kategorií: Slané koláče
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Flammeküeche - Strasburský slaný koláč