Recept Flammeküeche - Strasburský slaný koláč

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Tradiční Alsaský slaný koláč podávaný v pivnicích

Postup

Na másle zpěňte cibuli, odstavte, smíchejte se smetanou osolte a přidejte strouhaný muškátový ořech. Na drobné kostičky nařežte uzený bůček a pánvi mírně osmažte. Těsto rozvalte na slabou placku aby zakryla celý plech. Rozprostřete na tento těsto, rozprostřete smetanu smíchanou s cibuli a okořeněnou, potřete olejem a posypte kosičkami osmaženého uzené bůčku.

Pečte v předehřáté troubě 250° Celsia po dobu 10 minut!

Podávejte hodně teplý!

Recept je z kategorií: Slané koláče


Reklama

Nahlásit recept

  • 27.02.10 vloženo
  • 3602x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 gr chlebového těsta
  • 40 cl double creme fraic he (hodně hustá smetana)
  • 1 lžice oleje
  • 50 gr nasejané cibule
  • 100 gr uzeného bůčku
  • 50 gr másla
  • sůl
  • nastrouhaný muškátový ořech

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Flammeküeche - Strasburský slaný koláč

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pomerančová zmrzlina


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz