Recept Flambované svíčkové řezy

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Řezy ze svíčkové osolíme a zprudka na pánvi s olejem opečeme. Potom přilijeme nahřátý koňak a flambujeme (necháme vzplanout). Dále přidáme maso, na velmi tenké plátky nakrájené žampiony, osolíme, přidáme drcený pepř a krátce osmahneme. Před dohotovením pokrm zakápneme citronovou šťávou.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 4787x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 10 plátků svíčkové
  • 60 g oleje
  • 75 g másla
  • 200 g čerstvých žampionů
  • 5 lžic koňaku
  • sůl
  • drcený pepř
  • 1/2 citronu

Doporučená příloha

  • K takto připraveným svíčkovým řezům podáváme různě upravené brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Flambované svíčkové řezy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz