Recept Flambované svíčkové řezy

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Řezy ze svíčkové osolíme a zprudka na pánvi s olejem opečeme. Potom přilijeme nahřátý koňak a flambujeme (necháme vzplanout). Dále přidáme maso, na velmi tenké plátky nakrájené žampiony, osolíme, přidáme drcený pepř a krátce osmahneme. Před dohotovením pokrm zakápneme citronovou šťávou.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 4674x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 10 plátků svíčkové
  • 60 g oleje
  • 75 g másla
  • 200 g čerstvých žampionů
  • 5 lžic koňaku
  • sůl
  • drcený pepř
  • 1/2 citronu

Doporučená příloha

  • K takto připraveným svíčkovým řezům podáváme různě upravené brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Flambované svíčkové řezy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Kuře na medu Kuře na medu

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz