Recept Fileto vodino – hovězí plátky

(Hodnoceno 1x) Řecká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Fileto vodino – hovězí plátky

Postup

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Dáme stranou, v témže oleji osmahneme cibuli, přidáme česnek, potom rajský protlak a víno, zlehka povaříme. Vložíme zpět maso a dusíme do měkka. Omáčka musí zhoustnout.

Recept je z kategorií: Závitky, rolády a hovězí dušené plátky

Nahlásit recept

  • 05.11.01 vloženo
  • 19915x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g zadního hovězího na plátky
  • 1 střední cibule, nadrobno
  • 1 stroužek česneku, na plátky pokrájený
  • 100 g rajského protlaku
  • 1 dl červeného vína
  • sůl.pepř, olej

Doporučená příloha

  • rýže nebo bílé pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

danda 7.7.12 20:55

Místo zadního masa používám krk, i při delší úpravě zůstane šťavnaté.

Uvaření se již líbí 6 labužníkům

Diskuse k receptu Fileto vodino – hovězí plátky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Fileto vodino – hovězí plátky

kamilac
14 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Fileto vodino – hovězí plátky

Dobré, ale doporučuji zjemnit chuť lžičkou rybízové marmelády a ovonět špetkou tymiánu.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz