Recept Fileto vodino – hovězí plátky

(Hodnoceno 1x) Drobek Řecká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Fileto vodino – hovězí plátky

Postup

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Dáme stranou, v témže oleji osmahneme cibuli, přidáme česnek, potom rajský protlak a víno, zlehka povaříme. Vložíme zpět maso a dusíme do měkka. Omáčka musí zhoustnout.

Recept je z kategorií: Závitky, rolády a hovězí dušené plátky

Nahlásit recept

  • 05.11.01 vloženo
  • 20690x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g zadního hovězího na plátky
  • 1 střední cibule, nadrobno
  • 1 stroužek česneku, na plátky pokrájený
  • 100 g rajského protlaku
  • 1 dl červeného vína
  • sůl.pepř, olej

Doporučená příloha

  • rýže nebo bílé pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

danda 7.7.12 20:55

Místo zadního masa používám krk, i při delší úpravě zůstane šťavnaté.

Uvaření se již líbí 6 labužníkům

Diskuse k receptu Fileto vodino – hovězí plátky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Fileto vodino – hovězí plátky

kamilac
14 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Fileto vodino – hovězí plátky

Dobré, ale doporučuji zjemnit chuť lžičkou rybízové marmelády a ovonět špetkou tymiánu.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Rebarborový crumble Rebarborový crumble

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz