Recept Filé z candáta

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Filé z candáta

Postup

1. Kumkvaty omyjeme a nakrájíme na plátky. V hrnci uvedeme do varu med, bílé víno, calvados a hřebíček. Přidáme kumkvaty a 5 min. povaří­me. Podle chuti osolíme a opepříme. Udr­žujeme teplé. 2. Rybu omyjeme, osušíme a nakrájíme na porce. Osolíme a opepříme. 3. V pánvi rozehřejeme máslo a olej a na tuku pečeme kousky candáta po každé straně přibližně 3 min. Rybu upravíme na talíře s kumkvaty a ozdobíme snítkami pažitky. Chutnou př0ohou mohou být skleněné nudle.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 23.02.04 vloženo
  • 26587x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 340 kcal, 1420 kJ, 25 g bílkovin, 14 g tuků, 24 g sacharidů
  • 150 g kumkvatů
  • 4 lžíce medu
  • 5 lžic bílého vína
  • 1 lžíce calvadosu
  • 2 - 3 hřebíčky
  • sůl
  • pepř
  • 500 g filé z candáta
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžíce olivového oleje
  • pažitka na ozdobu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Filé z candáta

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz