Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Porce file osolíme, pocitronujeme, jednu stranu obalíme v polohrubé mouce a vložíme do větší pánve do rozpáleného másla obalenou stranou v mouce. Po opečení obou stran, filé vyjmeme a udržujeme v teple. Do výpeku vložíme na kolečka nakrájenou cibuli, necháme zpěnit. Přidáme na plátky nakrájená jablka, podlejeme smetanou a dusíme doměkka. Před koncem přidáme karí koření a osmažené porce filé. Nebo kari koření vynecháme a na talíři porce filé ozdobíme brusinkovým kompotem. Zdroj: H. Voláková
Recept je z kategorií: Mořské
nechám na Vás
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Filé s jablky na smetaně