Recept Filé po brazilsku

pepicek Brazilská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Filé po brazilsku

Postup

1. Filé omyjeme a osušíme. Česnek a koriandr na­drobno posekáme a smícháme s limetovou šťávou, solí a pepřem. Směsi potřeme rybu zevnitř i zevně, zabalíme do fólie a necháme asi 2 hodiny rozležet. 2. Rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme semen. Cibuli oloupeme. Papriku a feferonky omyjeme a očistíme. Vše nadrobno pokrájíme, opečeme na oleji a trochu podusíme. Vmícháme posekanou petrželku, omáčku osolíme a opepříme. 3. Filé vyjmeme z fólie a na dostatečném množ­ství sójového oleje smažíme po každé straně asi 8 min. Rozdělíme na talíře s omáčkou. Můžeme ozdobit plátky kmety a sekanými lístky koriandru.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 04.03.03 vloženo
  • 8763x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 460 kcal, 47 g bílkovin, 24 g tuků, 11 g sacharidů
  • 1,2 kg filé z tresky
  • 2-3 stroužky česneku
  • 1/2 svazku koriandru
  • šťáva z 1 limety
  • sůl
  • pepř
  • 4 rajčata
  • 2 cibule
  • 1 zelená paprika
  • 1-2 feferonky
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1/2 svazku sekané petrželky
  • sójový olej na smažení

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Filé po brazilsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Tatranské kuře Tatranské kuře
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz