Recept Filé po brazilsku
pepicek Brazilská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
1. Filé omyjeme a osušíme. Česnek a koriandr nadrobno posekáme a smícháme s limetovou šťávou, solí a pepřem. Směsi potřeme rybu zevnitř i zevně, zabalíme do fólie a necháme asi 2 hodiny rozležet. 2. Rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme semen. Cibuli oloupeme. Papriku a feferonky omyjeme a očistíme. Vše nadrobno pokrájíme, opečeme na oleji a trochu podusíme. Vmícháme posekanou petrželku, omáčku osolíme a opepříme. 3. Filé vyjmeme z fólie a na dostatečném množství sójového oleje smažíme po každé straně asi 8 min. Rozdělíme na talíře s omáčkou. Můžeme ozdobit plátky kmety a sekanými lístky koriandru.
Recept je z kategorií: Ryby
- 04.03.03 vloženo
- 11943x zobrazeno
Čas přípravy
- 50 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- na osobu asi 460 kcal, 47 g bílkovin, 24 g tuků, 11 g sacharidů
- 1,2 kg filé z tresky
- 2-3 stroužky česneku
- 1/2 svazku koriandru
- šťáva z 1 limety
- sůl
- pepř
- 4 rajčata
- 2 cibule
- 1 zelená paprika
- 1-2 feferonky
- 4 lžíce olivového oleje
- 1/2 svazku sekané petrželky
- sójový olej na smažení
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Filé po brazilsku
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Filé po brazilsku