Recept Filé po brazilsku

pepicek Brazilská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Filé po brazilsku

Postup

1. Filé omyjeme a osušíme. Česnek a koriandr na­drobno posekáme a smícháme s limetovou šťávou, solí a pepřem. Směsi potřeme rybu zevnitř i zevně, zabalíme do fólie a necháme asi 2 hodiny rozležet. 2. Rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme semen. Cibuli oloupeme. Papriku a feferonky omyjeme a očistíme. Vše nadrobno pokrájíme, opečeme na oleji a trochu podusíme. Vmícháme posekanou petrželku, omáčku osolíme a opepříme. 3. Filé vyjmeme z fólie a na dostatečném množ­ství sójového oleje smažíme po každé straně asi 8 min. Rozdělíme na talíře s omáčkou. Můžeme ozdobit plátky kmety a sekanými lístky koriandru.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 04.03.03 vloženo
  • 11943x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 460 kcal, 47 g bílkovin, 24 g tuků, 11 g sacharidů
  • 1,2 kg filé z tresky
  • 2-3 stroužky česneku
  • 1/2 svazku koriandru
  • šťáva z 1 limety
  • sůl
  • pepř
  • 4 rajčata
  • 2 cibule
  • 1 zelená paprika
  • 1-2 feferonky
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1/2 svazku sekané petrželky
  • sójový olej na smažení

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Filé po brazilsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz