Recept Filé pečené v alobalu

Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Porce filé posolíme, vlo­žíme do mírně tukem vy­mazaných čtverců alobalu a pevně zabalíme (oba okraje zdvihneme, aby ne­vytékala šťáva). Vložíme do trouby na plech či do pekáčku potřeného stude­nou vodou a pečeme 20-25 minut. Měkké porce filé z alo­balu vyjmeme, pokapeme citrónovou štávou a posy­peme sekanou petrželovou natí. Jídlo je vhodné i pro strávníky, kteří musí držet žlučníkovou dietu. Příloha - vařené bram­bory nebo bramborová ka­še, zeleninový salát (výborný je mrkvový), saláty z čerstvého ovoce.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 30.12.03 vloženo
  • 7383x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 200 g rybího filé
  • 10 g rostlinného tuku
  • sůl
  • petrželka
  • citrónová šťáva.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Filé pečené v alobalu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Bazalkové máslo

Nejlepší recepty

Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz