Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
parles Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Strammer Max je jednoduché německé jídlo, ve kterém je vždy dole chléb a nahoře sázené vejce. V prostřední vrstvě je řada možností( šunka, salám, pečené maso, slanina a to nakrájené na plátky, kostičky atd). Pstupným vývojem jsem došel k této variantě: na talíř položím topinku opečenou nasucho v opékači, na ni dám plátek šunky a navrch sesunu z pánvičky velmi opatrně usmažené volské oko (žloutek musí být tekutý) a to i s veškerým olivovým olejem. Osolím a okořením paprikou. Oleje není mnoho a zmizí v té suché topince, hlavně nesmí být přehřátý, nebo dokonce spálený. Výhodné je použít pánvičku s titanovým povrchem, na které je možno volské oko udělat při nízké teplotě, aniž by se vejce přichytilo.
Recept je z kategorií: Snídaně
zeleninová obloha
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
2.6.12 08:33
Tohle je snídaně, která člověka postaví na nohy!
Líbí se mi Uvaření se již líbí 9 labužníkůmOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Fešák Max - jak ho dělám já