Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na namočení (den předem, v nejzazším případě 3 hodiny před úpravou): fazole, 1 litr studené vody, 2 bobkové listy, 1 stroužek česneku. Cibuli nakrájíme nadrobno a dozlatova osmažíme. Přidáme maso nakrájené na větší kostky a za častého míchání osmažíme ze všech stran. Zasypeme moukou a za stálého míchání osmahneme. Podlijeme trochou horké vody (vývarem, vodou s masoxem), stále mícháme a přidáme protlak a papriku. Opět trochu zalijeme a přidáme fazole. Zalijeme na potřebné množství (ale ne moc, fazolový guláš by měl být hustší, osolíme a v papiňáku dusíme asi 30 minut.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
pečivo či čerstvý chléb.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Fazolový guláš s vepřovým masem
1113 příspěvků 25.1.09 03:43
Tento guláš dělám s uzeným bůčkem, dávám čenek, ten tomu dá bezva chuť, fazole bílé,a na závěr trochu smetany na zjemnění. Je moc dobrý- doporučuji. T.
Když není čas máčet, uděláme maso v papiňáku a když je hotové, šup tam s konzervou fazolí v rajské šťávě, prohřejeme a je hotovo. Stroužek třeného česneku a troška provensálských bylinek by tomu určitě neuškodila. A lžíce zakysanky navrch na talíř.Mńam.