Recept Fazolové lusky

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Fazolové lusky omyjeme, očistíme a zbavíme vláken a nakrájíme na kousky dlouhé asi 3 cm. Máslo rozpustíme v hrnci a za stálého míchání na něm lusky opečeme. Pak je zalijeme vývarem a okořeníme seknaou saturjekou. Dusíme pod pokličkou asi 18 min. Uvařené lusky posypeme sekanou petrželkou.

Recept je z kategorií: Přílohy Zeleninové přílohy


Reklama

Nahlásit recept

  • 10436x zobrazeno

Čas přípravy

  • 35 min.

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 600 g fazolových lusků (čerstvé i mražené)
  • 1 lžíce másla
  • 125 ml vegetariánského zeleninového vývaru
  • 1 lžíce sekané saturjeky
  • 1 lžíce sekané petrželky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Fazolové lusky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
matlák
6 příspěvků 29.12.13 14:22
lusky

Bezva. dobrý.
matlák :D

 
reladis
73 příspěvků 13.08.09 18:17
Re: Fazolové lusky

diky…prave zkousim…koupila jsem lusky a chci je jen jako prilohu…muz ma dietu a tak prechazim na jednoduchou stravu

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Květáková polévka Květáková polévka
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Cibulačka Cibulačka
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz