Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
sefkuchar Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Výborná sytá polévka.
Ve vodě - do které jsme přidali všechno koření s vyjímkou mletého pepře, sůl, mrkev, celer, 1 cibuli, petržel - uvaříme do měkka uzená žebra. Vyjmene, obereme a maso schováme před ostatníma i před sebou samým. Do scezeného vývaru namočíme fazole a necháme nejlíp přes noc nabobtnat. Druhý den uvaříme do měkka. Na oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli a uděláme zlatou jíšku. Jíšku přidáme k uvařeným fazolím, případným přidáním vody upravíme optimální krémovou konzistenci, dochutíme pepřem, solí, octem případně masoxem. Na závěr přidáme obrané maso, prohřejem a můžeme podávat. Dobrou chuť!
Recept je z kategorií: Luštěninové polévky Polévky
chléb
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Fazolová polévka s uzeným masem
…nebo UZENÁ POLÉVKA S FAZOLEMI?
Napřed jsem si říkal, že se jedná o další recept z řady. Do fazuĺovice přece běžně dáváme uzeniny…
Tento recept je ale trošku jiný
Akorát dumám, kdo nebo co (že by ztráta hesla?), zmermomocnilo letitého kolegu-labužníka sefkuchar až tak, že se okotil a Labužníka obdařil svým druhým já pafca4

Ale třeba se zase pletu
Edit:

Fffčil jsem si přečetl komentáře pod odkazem a koukám, že tento recept zas až tak jiný néééni