Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
anickav Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Lusky očistíme, pokrájame cca na 2 cm kúsky, uvaríme v slanej vode. Slaninu pokrájame, rozškvaríme, osmažíme na nej pokrájanú cibuľu. (Prípadne iba na oleji.) Zmiešame lusky, cibuľu, cesnak, paradajkový pretlak. Zapekaciu misu vymastíme, vysypeme strúhankou, navrstvíme lusky. Zalejeme smotanou, v ktorej sme rozšľahali vajíčka. Zapečieme cca 20 min.
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla
varené zemiaky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Fazolky zapékané-pre Bedlu
2904 příspěvků 25.1.09 03:43
A samozrejme, ako pri každom zapekaní - možno vylepšiť strúhaným syrom…
Aničko, děkuji…tak tento recept doma nemám, jen co budou fazolky na trhu vyzkouším. Mám v plechovce, ale to není ono. Ty používám na polévku nebo do omáček.