Recept Fazolky s vařeným hovězím masem

Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

1. Maso ponoříme do 2 l vody s kostkami masoxu, oloupanou cibulí, zrnky pepře, bobkovým listem. Vařime 90-120 min. doměkka. 2. Omyté fazolky zbavíme vlákna, oba konce odkrojíme a rozkrájíme na 2-3 kusy Bílé fazole dáme okapat. Mrkev očistíme, omyjeme a šikmo nakrájíme na kolečka. 3. Uvařené maso vyjmeme a vývar procedíme sítem. Z omyté a osušené saturejky otrháme lístky. Zbývající saturejku, mrkev a fazolky vložíme do vývaru a vaříme 25-30 min. 4. Uvařené maso zbavíme tuku nebo kližky, případně kostí a nakrájime na kostky. Maso a bílé fazole vložíme do vývaru a dobře prohřejeme. Pokrm posypeme sýrem a lístky saturejky.

Recept je z kategorií: Závitky, rolády a hovězí dušené plátky

Nahlásit recept

  • 5615x zobrazeno

Čas přípravy

  • 170 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g předního hovězího masa
  • 2 cibule
  • 10 zrnek pepře
  • 1 bobkový list
  • 2 kostky masoxu
  • 500 g zelených fazolek
  • 1 sklenice bílých fazolí (zhruba 250 g)
  • 250 g mrkve
  • 1 svazek saturejky
  • 150 g nastrouhané goudy

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Fazolky s vařeným hovězím masem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Tiramisu z mascarpone

Nejlepší recepty

Štika na smetaně Štika na smetaně
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz