Recept Fazole po bretaňsku
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Předem namočené fazole uvaříme. Na sádle zpěníme cibuli, zaprášíme moukou s paprikou, okořeníme, zalijeme vodou z fazolí. Rozšleháme a dobře povaříme. Do hotové omáčky vrátíme scezené fazole, ochutíme česnekem utřeným se solí a podle chuti okyselíme a přisladíme.
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
- 46474x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 400 g bílých fazolí
- 50 g sádla
- 1 malý rajčatový protlak
- půlka cibule
- 30 g hladké mouky
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce sladké papriky
- majoránka
- mletý pepř
- sůl
- cukr.
Doporučená příloha
Jako příloha je nejlepší chléb s uzeninou.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Fazole po bretaňsku
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Fazole po bretaňsku
protlak dávám po rozředění vodou.
1 příspěvek 25.1.09 03:43
nejak z toho postupu vypadlo, kdy tam dat ten rajsky protlak