Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
mrtvola Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Fazole mungo přes noc namočíme a v téže vodě vaříme dokud nezměknou. Vaříme tak, aby všechna voda vsákla a nemuseli jsme ji vylévat. Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno. Mrkev oloupeme a nastrouháme na slzičkovém struhadle. Na přepuštěném másle zpěníme cibuli, přidáme dvě lžičky (nebo podle chuti) červené curry pasty a chvíli smažíme, přidáme mrkev a smažíme dokud nezavoní. Směs na pánvi spojíme 4 lžícemi kokosového mléka, promícháme, přidáme uvařené mungo fazole a necháme chvíli společně prohřát. Servírujeme ozdobené čtvrtkami vejce natvrdo.
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Fazole mungo na curry
díky za obrázek. Po několika neuspěšných pokysech, kdy mi fazole mungo nenaklíčily, rozhodla jsem se zbytek zužitkovat stůj, co stůj a napadlo mě tohle
.
4813 příspěvků 25.8.09 07:23
to mě nikdy nenapadlo mung fazole uvařit.
Jediné na co je používám, když mě popsedne démon zdravého žití, že je nechám naklíčit.
Naštěstí se mi to nestává často, takže ty co tu mám nejspíš ještě z minulého tisíciletí by asi nenaklíčily.
Teď vím co s nimi.
Recept vypadá nejen zdravě, ale i chutně.