Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
southern Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme drobně pokrájenou cibuli a necháme zezlátnout. Vyklopíme obsah konzervy a 5 až 10 minut počkáme než se vyvaří voda. Výsledná konzistence má připomínat hustější kaši. Přidáme koření, kečup (nešetříme), sojovou omáčku (nešetříme) a propasírovaný česnek.
Recept je z kategorií: Luštěniny
čerstvý chleba
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Fazole fantastické chuti
67 příspěvků 11.10.10 18:39
Na můj vkus až příliš pálivé.
17 příspěvků 23.9.09 00:34
Mám zkušenost, že přidání masa tenhle pokrm nezvedne. Koření je tam docela dost, ale je to nutné(!), jeden kamarád mi telefonoval od sporáku jak že to dělám, pořád nemůže docílit tu chuť, držel se staré zá:,–(y o míře koření, nakonec tam nasypal jak má a měl to:-)
…á nebo, když na to množství koření přihodíme ještě jednu konzervičku fazolí…:-)
…a když to koření přidáme do tuku, tedy ještě před vhozením fazolí…
… a když se ta cibule udělá na špeku (v krajní nouzi na angl. slanině), to je potom „maso“…
()))