Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Polda Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na pevné pánvi rozehřejte 2 lžíce oleje, přidejte zázvor, chilli, podle chuti sůl a nechejte asi 1 minutu škvařit. Přidejte fazole a vodu, dobře promíchejte, zmírněte oheň a 10 minut povařte. Do směsi zamíchejte mletý koriandr, římský kmín, mango prášek, cukr, kurkumu a za občasného míchání vařte asi 4-5 minut dokud fazole nezměknou. Přendejte fazole na servírovací misku. Zbylý olej rozpalte v naběračce nebo ve velmi malém kastrůlku a přidejte černá hořčičná semínka. Posypte kokosem , čerstvým koriandrem a zalijte citrónovým džusem.
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
12.12.10 14:29
Tak konečně na ně došlo - vyborne! Skvely recept, doporucuji vsem, kdo maji radi indickou kuchyni . K tomu jsem udelala kure na pive a hranolky s cibuli a baharatem ..... skvely obed !
Líbí se miOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Fazole á la gujarati
Tak konečně na ně došlo - vyborne! Skvely recept, doporucuji vsem, kdo maji radi indickou kuchyni . K tomu jsem udelala kure na pive a hranolky s cibuli a baharatem ..... skvely obed !