Recept Fašírka v pivu

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Fašírka v pivu

Postup

V míse smícháme mleté maso, nastoruhané tvarůžky, vejce, prolisovaný česnek a najemno nakrájenou cibuli.

Zředíme pivem, osolíme, okořeníme a zahustíme strouhankou, aby vznikla kompaktní hmota.

Mokrýma rukama vytvarujeme dvě až tři šišky, které dáme do pekáče. Podlejeme vodou a v mírné troubě pečeme asi hodinu.

Podle potřeby podléváme a poléváme výpekem.

Tip: Fašírka je chutná i studená jako součást obložené mísy.

Recept je z kategorií: Mleté maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 22.05.09 vloženo
  • 6216x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 700 g mletého masa (hovězí a vepřové)
  • 200 g olomouckých tvarůžků
  • 1 vejce
  • 1 palička česneku
  • 1 cibule
  • strouhanka
  • 200 ml tmavého piva
  • sůl
  • pepř
  • majoránka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Fašírka v pivu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Girasoli gorgonzola e noci


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz