Recept Fašírka v pivu

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Fašírka v pivu

Postup

V míse smícháme mleté maso, nastoruhané tvarůžky, vejce, prolisovaný česnek a najemno nakrájenou cibuli. Zředíme pivem, osolíme, okořeníme a zahustíme strouhankou, aby vznikla kompaktní hmota. Mokrýma rukama vytvarujeme dvě až tři šišky, které dáme do pekáče. Podlejeme vodou a v mírné troubě pečeme asi hodinu. Podle potřeby podléváme a poléváme výpekem. Tip: Fašírka je chutná i studená jako součást obložené mísy.

Recept je z kategorií: Mleté maso

Nahlásit recept

  • 22.05.09 vloženo
  • 7009x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 700 g mletého masa (hovězí a vepřové)
  • 200 g olomouckých tvarůžků
  • 1 vejce
  • 1 palička česneku
  • 1 cibule
  • strouhanka
  • 200 ml tmavého piva
  • sůl
  • pepř
  • majoránka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Fašírka v pivu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Bazalkové máslo

Nejlepší recepty

Cuketové placky Cuketové placky
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz