Recept Fašírka v pivu

pepicek Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Fašírka v pivu

Postup

V míse smícháme mleté maso, nastoruhané tvarůžky, vejce, prolisovaný česnek a najemno nakrájenou cibuli. Zředíme pivem, osolíme, okořeníme a zahustíme strouhankou, aby vznikla kompaktní hmota. Mokrýma rukama vytvarujeme dvě až tři šišky, které dáme do pekáče. Podlejeme vodou a v mírné troubě pečeme asi hodinu. Podle potřeby podléváme a poléváme výpekem. Tip: Fašírka je chutná i studená jako součást obložené mísy.

Recept je z kategorií: Mleté maso

Nahlásit recept

  • 22.05.09 vloženo
  • 7736x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 700 g mletého masa (hovězí a vepřové)
  • 200 g olomouckých tvarůžků
  • 1 vejce
  • 1 palička česneku
  • 1 cibule
  • strouhanka
  • 200 ml tmavého piva
  • sůl
  • pepř
  • majoránka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Fašírka v pivu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Sýrový bramborák

Nejlepší recepty

Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz