Recept Fašírka v pivu

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Fašírka v pivu

Postup

V míse smícháme mleté maso, nastoruhané tvarůžky, vejce, prolisovaný česnek a najemno nakrájenou cibuli.

Zředíme pivem, osolíme, okořeníme a zahustíme strouhankou, aby vznikla kompaktní hmota.

Mokrýma rukama vytvarujeme dvě až tři šišky, které dáme do pekáče. Podlejeme vodou a v mírné troubě pečeme asi hodinu.

Podle potřeby podléváme a poléváme výpekem.

Tip: Fašírka je chutná i studená jako součást obložené mísy.

Recept je z kategorií: Mleté maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 22.05.09 vloženo
  • 6117x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 700 g mletého masa (hovězí a vepřové)
  • 200 g olomouckých tvarůžků
  • 1 vejce
  • 1 palička česneku
  • 1 cibule
  • strouhanka
  • 200 ml tmavého piva
  • sůl
  • pepř
  • majoránka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Fašírka v pivu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz