Recept Falešný kančí guláš

Labužník kamil.ka02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

1. Cibuli osmažíme na másle, přidáme slaninu, maso, pepř, rum, víno a dusíme. NEPŘIDÁVAT VODU!. 2. Měkké maso vyjmeme, přidáme hovězí vývar a jíšku a povaříme. 3. Vrátíme maso, dochutíme citrónovou šťávou (ta je důležitá pro chuť)

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 04.07.04 vloženo
  • 12984x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • • 1kg hovězího masa nakrájeného na kostky
  • • 2 velké nakrájené cibule
  • • ¼ kg nakrájené slaniny
  • • Sůl
  • • Pepř
  • • 1 lžička tlučeného kmínu
  • • 5 lžic rumu
  • • 2dcl červeného vína
  • • 5dkg másla
  • • Mouka na jíšku
  • • Citrónová šťáva
  • • Hovězí vývar

Doporučená příloha

  • Houskový knedlík, bílý chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Falešný kančí guláš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Falešný kančí guláš

avorecuka
3 příspěvky 25.1.09 03:43
Re: Falešný kančí guláš

je velmi výborný

zlata
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Falešný kančí guláš

Tak jsme si moc pochutnali, opravdu mňam- dobré a ani nevadilo, že jsem místo citrónu použila šťávu z 1 a 1/2 pomeranče (bohužel citrón jaksi došel). Příště to bude s citrónem a doplním o brusinky.....

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Grilovaná vepřová žebra

Nejlepší recepty

Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Reveňový koláč Reveňový koláč
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz