Recept Falešný kančí guláš

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

1. Cibuli osmažíme na másle, přidáme slaninu, maso, pepř, rum, víno a dusíme. NEPŘIDÁVAT VODU!. 2. Měkké maso vyjmeme, přidáme hovězí vývar a jíšku a povaříme. 3. Vrátíme maso, dochutíme citrónovou šťávou (ta je důležitá pro chuť)

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 04.07.04 vloženo
  • 12714x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • • 1kg hovězího masa nakrájeného na kostky
  • • 2 velké nakrájené cibule
  • • ¼ kg nakrájené slaniny
  • • Sůl
  • • Pepř
  • • 1 lžička tlučeného kmínu
  • • 5 lžic rumu
  • • 2dcl červeného vína
  • • 5dkg másla
  • • Mouka na jíšku
  • • Citrónová šťáva
  • • Hovězí vývar

Doporučená příloha

  • Houskový knedlík, bílý chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Falešný kančí guláš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Falešný kančí guláš

avorecuka
3 příspěvky 25.1.09 03:43
Re: Falešný kančí guláš

je velmi výborný

zlata
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Falešný kančí guláš

Tak jsme si moc pochutnali, opravdu mňam- dobré a ani nevadilo, že jsem místo citrónu použila šťávu z 1 a 1/2 pomeranče (bohužel citrón jaksi došel). Příště to bude s citrónem a doplním o brusinky.....

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Tatranské kuře Tatranské kuře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz