Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Nejprve si uvaříme bešamelovou omáčku: z másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku, do které vlejeme smetanu a za stálého míchání necháme zhoustnout. Ochutíme solí a pepřem. Do hotového bešamelu přidáme pokrájené maso a na kostičky nakrájená vejce, přilejeme víno a asi 5 minut povaříme. Vzniklou hmotou naplníme ohnivzdorné misky a ve středně teplé troubě krátce zapečeme. Podáváme jako předkrm.
Recept je z kategorií: Drůbež
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Falešná želva