Recept Falešná želva
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Nejprve si uvaříme bešamelovou omáčku: z másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku, do které vlejeme smetanu a za stálého míchání necháme zhoustnout. Ochutíme solí a pepřem. Do hotového bešamelu přidáme pokrájené maso a na kostičky nakrájená vejce, přilejeme víno a asi 5 minut povaříme. Vzniklou hmotou naplníme ohnivzdorné misky a ve středně teplé troubě krátce zapečeme. Podáváme jako předkrm.
Recept je z kategorií: Drůbež
- 8045x zobrazeno
Čas přípravy
- 1 hodina
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 3 šálky vařeného kuřecího masa
- 2 vejce natvrdo
- 1 lžíce másla
- 1 lžíce hladké mouky
- šálek smetany
- sůl
- pepř
- 1 dl dezertního vína (např. Tesavela, Carmen a pod. )
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Falešná želva
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Falešná želva