Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
danda Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Finte cosce al mango
La Cucina Italiana říjen 2009
Špičky křidýlek odřízněte a zbývající část masa rozřízněte v kloubu na dva kusy. Z obou kůstek pak seškrábněte maso, čímž obnažíte kost (máte připravená „falešná stehýnka“). Mango a cibule oloupejte a nakrájejte na kostičky. Čilli papričky zbavte stopek a semínek a nakrájejte nahrubo. Vše vložte do misky a přidejte 2 lžíce semínek koriandru a 5 lžic oleje. Pak přidejte kuřecí „stehýnka“, promíchejte, přikryjte potravinářskou fólií a marinujte alespoň 1 hodinu v lednici. Kuřecí křidýlka přendejte na plech, zalijte marinádou a v troubě předehřáté na 170°C pečte cca 30 minut. Nakonec osolte a opepřete.
Recept je z kategorií: Křídla
červené, suché, vinné, s lehkým tělem - Frankovka pozdní sběr(Michlovský)
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Falešná stehýnka s mangem
505 příspěvků 19.10.09 04:18
na vína od Michlovského mám dobré reference, jsi další z nich. AG
foto