Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Do vody dáme vařit 1 mrkev, petržel, celer, koření a kostku bujónu a po 15 minutách přidáme filé a vaříme opět 15 minut. Na pánvičce si zatím osmahneme na másle krupici s nadrobno nakrájenou (nastrouhanou) druhou mrkví - mrkev osmahneme v tomto případě proto, aby měla polévka krásnou barvu. Po osmahnutí zalijeme studenou vodou a povaříme. Měkkou zeleninu s uvařeným filé nakrájíme na malé kousky a spolu s povařenou krupicí s mrkví vrátíme za stálého míchání postupně do původního vývaru. Přidáme květ, dosolíme a můžeme dochutit vegetou. Pokud máme rádi, posypeme pasekanou petrželovou natí. Příloha - toustový chléb opečený v toustovači, nasucho opečené plátky bagety nebo veky.
Recept je z kategorií: Zeleninové polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Falešná rybí polévka