Recept Fabada (vepřové s fazolemi)

Pepino Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Na pánvi rozpálíme olej se stroužkem česneku. Když je česnek osmažený dozlatova, vyndáme ho z pánve a rychle osmažíme kotlety dozlatova po obou stranách. Uvaříme fazole (den předtím namočené), dáme je do vyššího kastrolu, přidáme protlak, kotlety, šunku, prejt a salám. Přikryjeme poklicí a vaříme 15 minut ve středně vyhřáté troubě.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 18.11.01 vloženo
  • 6467x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 vepřové kotlety
  • 2 velké plátky šunky
  • 4 plátky salámu
  • rajčatový protlak
  • olivový olej na smažení
  • 500 g fazolí
  • 4 plátky černého prejtu
  • stroužek česneku

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Fabada (vepřové s fazolemi)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz