Recept Fabada (vepřové s fazolemi)

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na pánvi rozpálíme olej se stroužkem česneku. Když je česnek osmažený dozlatova, vyndáme ho z pánve a rychle osmažíme kotlety dozlatova po obou stranách. Uvaříme fazole (den předtím namočené), dáme je do vyššího kastrolu, přidáme protlak, kotlety, šunku, prejt a salám. Přikryjeme poklicí a vaříme 15 minut ve středně vyhřáté troubě.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 18.11.01 vloženo
  • 6201x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 vepřové kotlety
  • 2 velké plátky šunky
  • 4 plátky salámu
  • rajčatový protlak
  • olivový olej na smažení
  • 500 g fazolí
  • 4 plátky černého prejtu
  • stroužek česneku

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Fabada (vepřové s fazolemi)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz