Recept EVINE TAJOMSTVO ( PRE ADAMA ) :- )

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Jablka osupeme, zo styroch odrezeme "ciapocku" a pomocou ostrej lyzicky vydlabeme vnutro. Aby nam jablka ostali bielucke, zvonku aj zvnutra ich potrieme citronovou stavou. Z piateho jablka odstranime jadrovnik a spolu s uvarenym zelerom ho rozrezeme na male kocky. Pridame orechy nakrajane na hrubsie kusky. Majonezu ochutime citronovou stavou, worcesterom, stipkou cukru a korenim. Zmiesame s jablkovou zmesou a plnime jablka.Zeler a jablka mozeme aj nastruhat. Vrch ozdobime polkami orechov alebo drobnym ovocim alebo niecim inym hriesne lahodnym a podavame Adamovi s cudne sklopenym zrakom ku pecenej hydine, alebo len tak s pecivom ako studene jedlo ale s teplym srdcom ( bo kludne vydrzi v chladnicke.. nie Adam- jedlo... o) ) Pozn.: experimentovat sa da...ak ma cholesterol, dame husty jogurt, ale v kazdom pripade zeler a orechy je zdrava strava...:-))

Recept je z kategorií: Studená kuchyně

Nahlásit recept

  • 29.01.07 vloženo
  • 3583x zobrazeno

Čas přípravy

  • R

Ingredience

  • 5 velkych bezchybnych jablk
  • 120 gr zeleru
  • 80 gr vlasskych orechov
  • 120 gr majonezy
  • sol
  • pr.cukor
  • mlete cierne korenie
  • worcester omacka
  • citonova stava

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu EVINE TAJOMSTVO ( PRE ADAMA ) :- )

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz