Recept "Entrecot a la Cabrales" Pra

Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rozehřát máslo na pánvi. Když začne pěnit, přidat telecí a osmažit po obou stranách. Přidat sýr, brandy, vývar a smetanu. Dusit. Když je maso měkké, vyjmout ho a udržovat horké. Zredukovat omáčku a nalít na maso.

Recept je z kategorií: Telecí maso

Nahlásit recept

  • 27.09.02 vloženo
  • 5892x zobrazeno

Čas přípravy

  • 25min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 60g másla
  • 800g telecího filé, rozříznutého na 4 porce
  • 80g cabrales sýru, Gordonzola, nebo podobného sýru, nakrájeného na kostky
  • trochu brandy
  • 1dl hovězího vývaru
  • 2dl 18% smatany
  • sůl

Doporučená příloha

  • Dušené houby a malé brambůrky.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu "Entrecot a la Cabrales"

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Jahodový pohár Jahodový pohár
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz