Recept "Entrecot a la Cabrales" Pra

babi Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Rozehřát máslo na pánvi. Když začne pěnit, přidat telecí a osmažit po obou stranách. Přidat sýr, brandy, vývar a smetanu. Dusit. Když je maso měkké, vyjmout ho a udržovat horké. Zredukovat omáčku a nalít na maso.

Recept je z kategorií: Telecí maso

Nahlásit recept

  • 27.09.02 vloženo
  • 6536x zobrazeno

Čas přípravy

  • 25min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 60g másla
  • 800g telecího filé, rozříznutého na 4 porce
  • 80g cabrales sýru, Gordonzola, nebo podobného sýru, nakrájeného na kostky
  • trochu brandy
  • 1dl hovězího vývaru
  • 2dl 18% smatany
  • sůl

Doporučená příloha

  • Dušené houby a malé brambůrky.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu "Entrecot a la Cabrales"

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Výborný domácí kečup

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz