Recept Elenčiny bramborové knedlíky

Eleeen Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Kysané zelí ocedíme, pokrájíme a dáme do mísy, kam budeme přidávat další zpracované potraviny. Houby očistíme a nakrájíme na plátky, osmažíme na pánvi na oleji, se solí a kmínem DOZLATOVA I VÍCE (vynikne pak jejich vůně), po odstavení z plotny dáme do mísy se zelím a promícháme. Na pánvičku přidáme olej a opečeme dozlatova bramborový knedlík nakrájený na kostky a pak promícháme se směsí zelí a žampionů. Podáváme samostatně nebo pro hladovce jako přílohu k masu.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla

Nahlásit recept

  • 11.02.04 vloženo
  • 4746x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 350 g bramborový knedlík
  • 250 g kysané zelí
  • 200 g žampiony (pro výraznější chuť hřiby a lišky)
  • kmín, sůl, olej

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Elenčiny bramborové knedlíky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Elenčiny bramborové knedlíky

iva
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Elenčiny bramborové knedlíky

Tímto způsobem dojídáme u nás zbylou vepřovou pečeni se zelím. Knedlík k tomuto jídlu zá:,–(ně bramborový. Je zajímavé, že všichni se na tento „mišmaš“ těší víc, než když je pokrm pěkně naservírován…

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Houbová smaženice Houbová smaženice
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz