Recept Elenčiny bramborové knedlíky

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Kysané zelí ocedíme, pokrájíme a dáme do mísy, kam budeme přidávat další zpracované potraviny. Houby očistíme a nakrájíme na plátky, osmažíme na pánvi na oleji, se solí a kmínem DOZLATOVA I VÍCE (vynikne pak jejich vůně), po odstavení z plotny dáme do mísy se zelím a promícháme. Na pánvičku přidáme olej a opečeme dozlatova bramborový knedlík nakrájený na kostky a pak promícháme se směsí zelí a žampionů. Podáváme samostatně nebo pro hladovce jako přílohu k masu.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla

Nahlásit recept

  • 11.02.04 vloženo
  • 4191x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 350 g bramborový knedlík
  • 250 g kysané zelí
  • 200 g žampiony (pro výraznější chuť hřiby a lišky)
  • kmín, sůl, olej

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Elenčiny bramborové knedlíky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Elenčiny bramborové knedlíky

iva
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Elenčiny bramborové knedlíky

Tímto způsobem dojídáme u nás zbylou vepřovou pečeni se zelím. Knedlík k tomuto jídlu zá:,–(ně bramborový. Je zajímavé, že všichni se na tento „mišmaš“ těší víc, než když je pokrm pěkně naservírován…

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Kuře na medu Kuře na medu
Chléb s celerem Chléb s celerem
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz