Recept Elenčiny bramborové knedlíky
Eleeen Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Kysané zelí ocedíme, pokrájíme a dáme do mísy, kam budeme přidávat další zpracované potraviny. Houby očistíme a nakrájíme na plátky, osmažíme na pánvi na oleji, se solí a kmínem DOZLATOVA I VÍCE (vynikne pak jejich vůně), po odstavení z plotny dáme do mísy se zelím a promícháme. Na pánvičku přidáme olej a opečeme dozlatova bramborový knedlík nakrájený na kostky a pak promícháme se směsí zelí a žampionů. Podáváme samostatně nebo pro hladovce jako přílohu k masu.
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla
- 11.02.04 vloženo
- 4746x zobrazeno
Čas přípravy
- 30 minut
Počet porcí
- 2 porce
Ingredience
- 350 g bramborový knedlík
- 250 g kysané zelí
- 200 g žampiony (pro výraznější chuť hřiby a lišky)
- kmín, sůl, olej
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Elenčiny bramborové knedlíky
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Elenčiny bramborové knedlíky
Tímto způsobem dojídáme u nás zbylou vepřovou pečeni se zelím. Knedlík k tomuto jídlu zá:,–(ně bramborový. Je zajímavé, že všichni se na tento „mišmaš“ těší víc, než když je pokrm pěkně naservírován…