Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
lydia Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Dýni dobře omyjeme, rozkrojíme, vydlabeme semínka a rozkrájíme na kousky. Pórek nakrájíme na kolečka. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme dýni a pórek a chvilku orestujeme. Osolíme, opepříme, zalijeme vodou a přikryté asi 10 minut povaříme. Na druhé pánvi orestujeme na troše oleje mleté maso. Osolíme, opepříme, přidáme česnek a rajčata (s konzervou to jde rychleji, kdo chce, může čerstvá rajčata oloupat a nakrájet na kousky). Když je zapotřebí, zalijeme trochou vody a necháme přikryté asi 10 minut dusit. Dochutíme solí a pepřem a přidáme skořici. Do vymazané zapékací mísy nasypeme dýni a na dýni rozetřeme mleté maso. Posypeme strouhaným sýrem. Pečeme v rozehřáté troubě na 200°C asi 25 - 30 minut. Dobrou chuť.
Recept je z kategorií: Mleté maso
nudle, bramborové noky nebo jenom bageta
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Dýňový nákyp
Lydie, zajimavy recept, ktery zajiste vyzkousim! Doslova souhlasim s Frantiskou.
Zdravim do Vidne
děkuji
vypada to úžasně … jako všechny
tvoje recepty