Recept Dušený mangold (pro Vodnáře)

penda Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Dušený mangold (pro Vodnáře)

Postup

Opláchnutý mangold vložíme do většího hrnce s vroucí vodou a 2 minuty jej povaříme, odcedíme, překrájíme a rozmixujeme. V horkém sádle zpěníme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mangoldový protlak, osolíme, podusíme, dochutíme rozsekaným česnekem a pepřem. Čerpáno z Praktické ženy (2/1997).

Recept je z kategorií: Zeleninové přílohy

Nahlásit recept

  • 28.04.05 vloženo
  • 23391x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 3/4-1 kg mangoldových čepelí
  • 30 g sádla
  • 1 cibule
  • sůl
  • česnek
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dušený mangold (pro Vodnáře)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Mrkvový salát Mrkvový salát

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz