Recept Dušený mangold (pro Vodnáře)

penda Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Dušený mangold (pro Vodnáře)

Postup

Opláchnutý mangold vložíme do většího hrnce s vroucí vodou a 2 minuty jej povaříme, odcedíme, překrájíme a rozmixujeme. V horkém sádle zpěníme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mangoldový protlak, osolíme, podusíme, dochutíme rozsekaným česnekem a pepřem. Čerpáno z Praktické ženy (2/1997).

Recept je z kategorií: Zeleninové přílohy

Nahlásit recept

  • 28.04.05 vloženo
  • 22435x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 3/4-1 kg mangoldových čepelí
  • 30 g sádla
  • 1 cibule
  • sůl
  • česnek
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dušený mangold (pro Vodnáře)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz