Recept Dušený květák se salátem

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očištěný květák uvaří­me do poloměkka v oso­lené vodě. Poté ho ocedí­me a pokrájíme na kous­ky. Vložíme jej na ro­zehřátý tuk, zakapeme několika lžícemi vývaru z květáku a dodusíme do­měkka pod pokličkou. Při dušení kastrolem občas potřeseme, aby se květák nepřichytil ke dnu. Hoto­vý květák opepříme, můžeme podle chuti dosolit.

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla

Nahlásit recept

  • 4726x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g očistěného květáku
  • sůl
  • 20 g pokrmového tuku
  • čerstvě umletý pepř.

Doporučená příloha

  • salát z čínské­ho zelí nebo krajíček čer­ného chleba.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dušený květák se salátem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Linecké slepovací cukroví

Nejlepší recepty

Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Cibulačka Cibulačka
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Tatranské kuře Tatranské kuře
Rizoto s batáty Rizoto s batáty

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz