Recept Dušený králik na zázvoru Pra

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V kastrole na oleji spěníme jemně pokrájenou cibulku se slaninou.
Přidáme naporcovaného králika(hřbet, přední a zadní nohy) osolíme, posypeme zázvorem. Podlijeme vodou a dusíme do měka.Vodu doléváme podle potřeby
Když je maso měké a voda vydušená přidáme máslo a na vzniklé štávě necháme
maso ještě trochu opéct.


Reklama

Nahlásit recept

  • 28.03.13 vloženo
  • 998x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 1/2 hod.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kralik
  • 2 cibule
  • 10 dkg slaniny
  • 2KL zázvoru
  • Olej
  • Súl
  • 250 ml vody
  • 1/8 másla

Doporučená příloha

  • Bramborové nebo houskové knendle špenát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dušený králik na zázvoru

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz