Recept Dušený králik na zázvoru Pra

medak Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

V kastrole na oleji spěníme jemně pokrájenou cibulku se slaninou. Přidáme naporcovaného králika(hřbet, přední a zadní nohy) osolíme, posypeme zázvorem. Podlijeme vodou a dusíme do měka.Vodu doléváme podle potřeby Když je maso měké a voda vydušená přidáme máslo a na vzniklé štávě necháme maso ještě trochu opéct.

Nahlásit recept

  • 28.03.13 vloženo
  • 1396x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 1/2 hod.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kralik
  • 2 cibule
  • 10 dkg slaniny
  • 2KL zázvoru
  • Olej
  • Súl
  • 250 ml vody
  • 1/8 másla

Doporučená příloha

  • Bramborové nebo houskové knendle špenát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dušený králik na zázvoru

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Štika na smetaně Štika na smetaně
Tatranské kuře Tatranské kuře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz