Recept Dušený králik na zázvoru Pra

medak Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

V kastrole na oleji spěníme jemně pokrájenou cibulku se slaninou. Přidáme naporcovaného králika(hřbet, přední a zadní nohy) osolíme, posypeme zázvorem. Podlijeme vodou a dusíme do měka.Vodu doléváme podle potřeby Když je maso měké a voda vydušená přidáme máslo a na vzniklé štávě necháme maso ještě trochu opéct.

Nahlásit recept

  • 28.03.13 vloženo
  • 1248x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 1/2 hod.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kralik
  • 2 cibule
  • 10 dkg slaniny
  • 2KL zázvoru
  • Olej
  • Súl
  • 250 ml vody
  • 1/8 másla

Doporučená příloha

  • Bramborové nebo houskové knendle špenát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dušený králik na zázvoru

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz