Recept Dušený králik na zázvoru Pra

medak Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

V kastrole na oleji spěníme jemně pokrájenou cibulku se slaninou. Přidáme naporcovaného králika(hřbet, přední a zadní nohy) osolíme, posypeme zázvorem. Podlijeme vodou a dusíme do měka.Vodu doléváme podle potřeby Když je maso měké a voda vydušená přidáme máslo a na vzniklé štávě necháme maso ještě trochu opéct.

Nahlásit recept

  • 28.03.13 vloženo
  • 1490x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 1/2 hod.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kralik
  • 2 cibule
  • 10 dkg slaniny
  • 2KL zázvoru
  • Olej
  • Súl
  • 250 ml vody
  • 1/8 másla

Doporučená příloha

  • Bramborové nebo houskové knendle špenát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dušený králik na zázvoru

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Sýrový bramborák

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz