Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
daduuja Vietnamská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Jednoduché jídlo prostých lidí s levnými kousky masa a vejci.
Křepelčí vejce uvaříme 5 min od bodu varu, slepičí 7minut.
Ochladíme je studenou vodou a oloupeme.
V kastrolu rozehřejeme olej a nadrobno pokrájenou cibuli a česnek
opékáme asi 5 minut.
Přidáme polovinu masa a opečeme do světlehněda, pak opečeme zbývající
maso.
Přilijeme cidr, kokosovou vodu a karamel.
Maso musí ponořené, proto podle potřeby můžeme dolít čistou vodou.
Přivedeme k varu, sebereme tvořící se pěnu a přidáme rybí omáčku a
pepř.
Vaříme na mírném ohni asi 11/2h, pak přidáme vařená vejce a chilli
papričky a vaříme ještě hodinu.
Recept je z kategorií: Dušené vepřové maso
rýže+volské oko
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
1143 příspěvků 03.02.16 20:00
@Baruna.ob dej jablečný mošt a trošku jablečného octa. Ať chutná
2 příspěvky 03.02.16 15:48
Dobrý den, dá se cidr něčím nahradit, nebo v receptu „vypustit“? Děkuji
To vypada tak nadherne
muselo to byt vyborne