Recept Dušené plátky pana nadlesního

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Plátkym masa osušíme opepříme osolíme a zprudka opečeme na trošce oleji,přidáme na půlkolečka pokrájenou cibuli podlejeme trochou vody a dusíme. Krkovici nakrájíme na kostičky a spolu se žampióny přidáne už k poloměkému masu a dodusíme ke konci můřeme do vydušené šťávy přidat kousek bujónové kostky a pár minut ještě podusit. Kdo chce může i kápnout trochu smetany, ale nemusí...DOBROU CHUŤ

Recept je z kategorií: Zvěřina

Nahlásit recept

  • 19.06.04 vloženo
  • 9291x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Ingredience

  • plátky ze srnčí (jelení, dančí, mufloní) kýty
  • cibule,žampióny čerstvé nebo sterilované
  • kousek uzene krkovice
  • pepř ,sůj, trocha oleje,bujónová kostka

Doporučená příloha

  • rýže, brambory…

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dušené plátky pana nadlesního

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Chilli con carne Chilli con carne
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Rebarborový crumble Rebarborový crumble

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz