Recept Dušené plátky pana nadlesního

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Plátkym masa osušíme opepříme osolíme a zprudka opečeme na trošce oleji,přidáme na půlkolečka pokrájenou cibuli podlejeme trochou vody a dusíme. Krkovici nakrájíme na kostičky a spolu se žampióny přidáne už k poloměkému masu a dodusíme ke konci můřeme do vydušené šťávy přidat kousek bujónové kostky a pár minut ještě podusit. Kdo chce může i kápnout trochu smetany, ale nemusí...DOBROU CHUŤ

Recept je z kategorií: Zvěřina

Nahlásit recept

  • 19.06.04 vloženo
  • 9200x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Ingredience

  • plátky ze srnčí (jelení, dančí, mufloní) kýty
  • cibule,žampióny čerstvé nebo sterilované
  • kousek uzene krkovice
  • pepř ,sůj, trocha oleje,bujónová kostka

Doporučená příloha

  • rýže, brambory…

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dušené plátky pana nadlesního

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Jahodový pohár Jahodový pohár
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz