Recept Dušené hovězí s cizrnou

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Dušené hovězí s cizrnou

Úvod

Jednoduchý recept.

Postup

Cibuli nakrájejte na osminky, česnek na drobné kostičky. V hrnci rozehřejte olej a na něm orestujte maso po všech stranách. K masu přidejte cibuli, česnek, restujte ještě asi 2 minuty, osolte, přidejte rajčata i s nálevem a koření. Snižte teplotu na nízkou, hrnec zakryjte pokličkou a duste 1 hodinu. Po této době přidejte do hrnce opláchnutou a odkapanou cizrnu z konzervy a duste ještě 15 minut. Na talířích posypte eventuelně nakrájeným koriandrem.

Nahlásit recept

  • 31.03.12 vloženo
  • 6031x zobrazeno

Čas přípravy

  • 90 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg hovězího masa na guláš - nakrájeného na kostky
  • 2 oloupané cibule
  • 1 konzerva (240 g) cizrny v nálevu
  • 1 konzerva (400 g) rajčat v kouscích
  • 1 stroužek oloupaného česneku
  • 3 PL (olivového) oleje
  • 2 PL koření nebo směsi koření podle obliby
  • sůl
  • evt. koriandr

Doporučená příloha

  • Rýže, vařené brambory, bageta.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

spiser 31.03.12 15:54

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Diskuse k receptu Dušené hovězí s cizrnou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz