Recept Dušené hovězí s cizrnou

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Dušené hovězí s cizrnou

Úvod

Jednoduchý recept.

Postup

Cibuli nakrájejte na osminky, česnek na drobné kostičky.

V hrnci rozehřejte olej a na něm orestujte maso po všech stranách. K masu přidejte cibuli, česnek, restujte ještě asi 2 minuty, osolte, přidejte rajčata i s nálevem a koření. Snižte teplotu na nízkou, hrnec zakryjte pokličkou a duste 1 hodinu.

Po této době přidejte do hrnce opláchnutou a odkapanou cizrnu z konzervy a duste ještě 15 minut.

Na talířích posypte eventuelně nakrájeným koriandrem.


Reklama

Nahlásit recept

  • 31.03.12 vloženo
  • 5641x zobrazeno

Čas přípravy

  • 90 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg hovězího masa na guláš - nakrájeného na kostky
  • 2 oloupané cibule
  • 1 konzerva (240 g) cizrny v nálevu
  • 1 konzerva (400 g) rajčat v kouscích
  • 1 stroužek oloupaného česneku
  • 3 PL (olivového) oleje
  • 2 PL koření nebo směsi koření podle obliby
  • sůl
  • evt. koriandr

Doporučená příloha

  • Rýže, vařené brambory, bageta.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

spiser 31.03.12 15:54

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Diskuse k receptu Dušené hovězí s cizrnou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pomerančová zmrzlina


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Cuketové placky Cuketové placky
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz