Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Jednoduchý recept.
Cibuli nakrájejte na osminky, česnek na drobné kostičky. V hrnci rozehřejte olej a na něm orestujte maso po všech stranách. K masu přidejte cibuli, česnek, restujte ještě asi 2 minuty, osolte, přidejte rajčata i s nálevem a koření. Snižte teplotu na nízkou, hrnec zakryjte pokličkou a duste 1 hodinu. Po této době přidejte do hrnce opláchnutou a odkapanou cizrnu z konzervy a duste ještě 15 minut. Na talířích posypte eventuelně nakrájeným koriandrem.
Rýže, vařené brambory, bageta.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Dušené hovězí s cizrnou