Recept Dušené fazolové lusky

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Vhodné jako příloha ke steaku nebo pečenému masu

Postup

v rendlíku orestujeme slaninu, až pustí tuk, orestujeme na něm cibulku do sklovata, přidáme fazolové lusky, chvíli restujeme, přidáme sůl, tymián, pak mírně podlijeme vodou, přikryjeme pokličkou a dusíme, až jsou fazolky měkké. Občas promícháme a podlijeme, pokud je třeba.

Recept je z kategorií: Zeleninové přílohy

Nahlásit recept

  • 21.03.10 vloženo
  • 19794x zobrazeno

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 300 g fazolových lusků, nakrájených
  • 100 g anglické slaniny, nakrájených na kostičky
  • 1 menší cibule, nakrájená na hrubo
  • 4 stroužky česneku nakrájené na plátky
  • tymián

Doporučená příloha

  • STEAK:D

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dušené fazolové lusky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Dušené fazolové lusky

casino
4494 příspěvků 22.3.10 06:03
Re: Dušené fazolové lusky

…před krájením fazolky zbavíme vláken (pokud už je lusky mají :-)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz