Recept Dušená krkovička se zeleninou a houbami (pro Panny)
glama Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Maso osolit, opepřit a opéci na horkém oleji. Mrkev a petržel na kostičky Houby nakrájet najemno Zeleninu a houby orestovat na horkém oleji po mase Jalovec, hřebíček, bobky a svazek zabalíme do řídké tkaniny a přidáme společně s masem k houbám do kastrolu. Chléb rozdrobit a přidat. Zalít vývarem. Pod poklicí v mírné troubě asi 2 ½ hod dusit Měkké vyjmout a držet v teple Vyjmout balíček a koření, rozmíchat kysanou smetanu, přivést k varu a vypnout. Dochutit Maso podávat nakrájené na silné plátky zvlášť.
Recept je z kategorií: Dušené vepřové maso
- 21.07.03 vloženo
- 8801x zobrazeno
Ingredience
- 1 - 1,5 kg krkovičky
- sůl, pepř
- 2 lžíce oleje
- 2 mrkve, petržele
- 250g čerstvých hub
- 2 jalovcové bobulky
- 4 hřebíčky
- 1-2 bobkové listy
- svazek zeleniny z pórku,petrželky, snítek tymiánu
- 1 plátek tmavého chleba
- ¼ l masového vývaru
- 3 lžíce kysané smetany
Doporučená příloha
nudle nebo domácí noky
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Dušená krkovička se zeleninou a houbami (pro Panny)
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Dušená krkovička se zeleninou a houbami (pro Panny)